HANDELSBETINGELSER

PRISER:

Alle priser er uden moms og i danske kroner hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

BETALING:

Lykke Uro modtager betaling med Visa Mastercard og VisaDankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Lykke Uro krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med NETS.

LEVERINGSOMKOSTNINGER:

Levering på hjemmeadresse med DAO eller GLS: 29,00 kr. (Gratis ved køb over 500,00 kr.)

Levering af malerier koster 600 kr. da de leveres med fragtmand. Malerier sendes ikke med GLS da der er stor risiko for at rammen springer i transporten, hvis ikke de håndteres korrekt.

LEVERING:

Lykke Uro leverer typisk fra dag til dag. I forbindelse med helligdage og lignende kan der dog forekomme en leveringstid på 2-5 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Malerier sendes udelukkende med fragtmand og levering kan tage 1-3 uger.

REKLAMATIONSRET

Som kunde har du selvfølgelig lov til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Enhver tvist mellem Lykke Uro og kunden er underlagt dansk ret.

FORTRYDELSESRET:

Vi tilbyder 14 dages ombytning og fortrydelsesret. Benytter du fortrydelsesretten tilbagebetales varens pris og leveringsomkostninger. Når du vil benytte din fortrydelsesret, skal du selv betale returforsendelsen. Du må ikke sende varen pr. efterkrav.

OMBYTNING:

Ønsker du at ombytte dit køb til en anden størrelse eller model skal du selv betale for returportoen. Vedlæg en seddel med dit ordrenummer og hvilken model du ønsker i stedet. Vi betaler portoen retur til dig igen.

VARERETURNERING:

Lykke Uro
Kresten Bjerresvej 42
7620 Lemvig
CVR: 40 69 99 02